De Hoenderhave

voor vakantie aan zee en op het platteland.

De Hoenderhave: voor vakantie aan zee en op het platteland

Slechts 300 meter van zee, waar het brede zandstrand rust ademt, ligt de voormalige boerderij De Hoenderhave in een kleine vogelrijke polder, omgeven door weilanden, duinen, plas-drasland en hemelse wolken.
De Hoenderhave heeft 3 vakantiewoningen, met elk een eigen tuin.
Het kleine dorp Petten ligt op loopafstand en biedt u o.a. een supermarkt, een dokter met een apotheek en diverse restaurants.

Tussen het Noordzeestrand en de IJsselmeerkust ligt het meest Hollandse deel van Nederland met tulpenvelden, polders en molens.  Het landschap is open en wijds, en toch is er heel veel te zien en te doen in de 'Noordkop'.

Onze vakantiehuizen..

't Voorhuis

2 - 8 personen vakantiewoning ****

't Voorhuis is de voormalige boerenwoning.

Dit heerlijke huis met de sfeer van weleer heeft o.a. een 'boerenkeuken', glas-in-lood ramen, een nostalgische houtkachel, een omheinde tuin met terras en natuurlijk gratis Wifi.

Bent U met z'n twee? Buiten de schoolvakanties kunt U ook alleen de benedenverdieping huren.

In ’t Veld & Buitenzorg

2 - 8 (- 16) persoons vakantiewoningen ****

Deze aangename huizen, met hun schuifpui, geven  het heerlijke gevoel dat buiten ook een beetje binnen is. Door het is de authentieke sfeer behouden. Beide huizen hebben een open keuken, een omheinde tuin met terras en natuurlijk gratis Wifi.

Bent U met z'n twee? Buiten de schoolvakanties kan ook alleen de benedenverdieping gehuurd worden.

Samen ook geschikt voor een groep tot 16 personen. Maar helaas  i.v.m. de strengere Corona adviezen t.a.v. van grotere groepen is het op dit moment alleen mogelijk tot 8 personen te reserveren.