De Hoenderhave

voor vakantie aan zee en op het platteland.

De Hoenderhave: voor vakantie aan zee en op het platteland

Slechts 300 meter van zee, waar het brede zandstrand rust ademt, ligt de voormalige boerderij De Hoenderhave in een kleine vogelrijke polder, omgeven door weilanden, dijken en duinen, rietland en hemelse wolken.
De Hoenderhave heeft 4 liefdevolle vakantiewoningen, met elk een eigen tuin:
2-8 personen: 't Voorhuis, Buitenzorg & In't Veld
4-10 personen: De Stolp

Het kleine dorp Petten ligt op loopafstand en biedt u o.a. een supermarkt, een dokter met een apotheek en diverse restaurants.

Tussen het Noordzeestrand en de IJsselmeerkust ligt het meest Hollandse deel van Nederland met tulpenvelden, polders en molens.  Het landschap is open en wijds, en er is er veel te beleven in de 'Noordkop'.

Onze vakantiehuizen..

De Stolp

4 - 10 personen
vakantiewoning *****

De Stolp is een zeer riant huis. Alle vertrekken zijn ruim. De 6 slaapkamers en de badkamer boven zijn ingericht met een knipoog naar het bouwjaar van De Stolp, 1932. En in de huiskamer ademt een vleugje van de sfeer van het oude Indië. Er is gratis wifi en een omheinde tuin op het zuiden, met rozen, een terras en een grasveld.

Bent U met z'n vieren? Buiten de schoolvakanties kunt U ook alleen de benedenverdieping huren. 

't Voorhuis

2 - 8 personen
vakantiewoning ****

't Voorhuis is de voormalige boerenwoning.

Dit heerlijke huis met de sfeer van weleer heeft o.a. een 'boerenkeuken', glas-in-lood ramen, een gezellig sfeerkacheltje, een omheinde tuin met terras en gratis Wifi.

Bent U met z'n twee? Buiten de schoolvakanties kunt U ook alleen de benedenverdieping huren.

In ’t Veld & Buitenzorg

2 - 8 persoons
vakantiewoningen ****

Deze aangename huizen, met hun schuifpui, geven  het heerlijke gevoel dat buiten ook een beetje binnen is. Door de oude plafondbalken is de authentieke sfeer behouden. Beide huizen hebben een open keuken, een omheinde tuin met terras en  gratis Wifi.

Bent U met z'n twee? Buiten de schoolvakanties kan ook alleen de benedenverdieping gehuurd worden.